Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Politie Arresteert Verdachte Na Onderzoek

Man uit Weert vast om meerdere aanrandingen in zijn woonplaats

Politie arresteert verdachte na onderzoek

Slachtoffers deden aangifte bij de politie

De politie in Weert heeft een 36-jarige man uit de gemeente aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij meerdere aanrandingen in Weert in de afgelopen weken. De aanrandingen vonden plaats in de buurt van het centrum van Weert en de wijk Boshoven.

De politie startte na de meldingen van de slachtoffers direct een onderzoek. De verdachte werd na een tip van een oplettende burger aangehouden.

De politie onderzoekt nog de mogelijke betrokkenheid van de man bij andere aanrandingen in Weert. Het onderzoek loopt nog.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk informatie hebben over de aanrandingen. Mogelijk zijn er mensen die verdachte situaties hebben gezien of die andere informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek.

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier op de website van de politie.

Slachtoffers kunnen hulp krijgen

Slachtoffers van aanranding kunnen hulp krijgen bij verschillende organisaties. Zij kunnen onder meer terecht bij Slachtofferhulp Nederland, Centrum Seksueel Geweld of de politie.

Slachtofferhulp Nederland is bereikbaar via telefoonnummer 0900-0101 of via de website. Centrum Seksueel Geweld is bereikbaar via telefoonnummer 0800-0188 of via de website.


Comments