Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Besiktas Verspeelde Een Ruime Voorsprong In De Play Offs Van De Champions League

Van Bronckhorst ziet Besiktas ruime voorsprong verspelen in Zwitserland

Besiktas verspeelde een ruime voorsprong in de play-offs van de Champions League

Besiktas, de club waar de Nederlander Giovanni van Bronckhorst trainer is, verspeelde dinsdagavond een ruime voorsprong in de play-offs van de Champions League.

De Turkse kampioen won in eigen huis met 3-2 van FC Basel, maar zag de Zwitserse opponent in de slotfase van de wedstrijd alsnog langszij komen.

Besiktas begon uitstekend aan de wedstrijd en kwam al na 13 minuten op voorsprong door een doelpunt van Georges-Kevin N'Koudou. Vijf minuten later verdubbelde Michy Batshuayi de marge.

Basel kwam terug van 2-0 achterstand

Na de rust kwam Basel terug in de wedstrijd. Zeki Amdouni scoorde in de 54ste minuut de aansluitingstreffer en Edon Zhegrova maakte in de 74ste minuut de gelijkmaker.

In de slotfase van de wedstrijd kwam Besiktas opnieuw op voorsprong door een doelpunt van Batshuayi, maar in de 92ste minuut scoorde Dan Ndoye de gelijkmaker voor Basel.

Door het gelijkspel heeft Basel een goede uitgangspositie voor de returnwedstrijd in Zwitserland. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League.